Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om KRIF Hockey KRIF Vets

Följ

KRIF Vets

Följ oss för uppdateringar
Följ
KRIF Hockey
Ishockey
KRIF Vets
Tabell
Lag M V O F P
1 KRIF Veteraner 10 4 0 6 12
2 Mörrums Vets 2 2 0 0 6
3 Sölvesborgs Stingers 2 2 0 0 6
4 Örlogsstaden HK Admirals 2 1 0 1 3
5 Carlshamn Crusaders HC 2 1 0 1 3
6 Karlskrona Vets 2 0 0 2 0

Match

Örlogsstaden HK Admirals

7 - 3
NKT Arena A-hall
12 november 2023
15:20

KRIF Veteraner

Referat

Referat: Bra kamp som kunde slutat annorlunda!

Lördagspasset kom att handla om att göra sig redo för söndagens match, och oron var relativt hög för 0-20!

Krävdes lite tjat och också att lite deg sattes i rullning för att få alla spelklara via övergångar i TSM och annat modernt fnul som inte fanns när man på 80-talet fick en knack på axeln och headcoach sa "du spelar imorgon" och efter match fick en sönderstekt wurre och ett brunt kuvert direkt från entrén med några hundralappar i som segerpremie! Nu ska det vara eliteprospect-profil, tv-sändning och digitala övergångar! Jonte nyttjade frasdags-knepet "allt jag önskar är att få stå på en line-up igen" och självklart blev det så! Sigge Alm lånas in från Hasselstad för att stärka upp efter Steffos revbensskada senast, och Pär som är ute och jagar gäddor i vassen.

2 backpar, 3 ytterpar och 2 centrar ställer upp och när pucken släpps så bjuds publik och tittare på en anstormning av KRIF som håller i sig och efter 5.53 är det just Jonte som kommer in från vänsterkanten och gör en dragning i NHL-klass och lägger en backhand i nättaket bakom för dagen briljante Mats Holmberg! Ass Daisan och Hugosson. Efter detta så kommer ÖHK upp mer i banan i samband med en 2'a på Ola S för tripping, men perioden slutar 0-1 i KRIFs favör (16-7 i skott för ÖHK).

Kanske har ödmjukheten försvunnit lite iom ledning med 1-0 och att man kände att det kanske inte skulle bli 20-0 för i inledningen av P2 så slutar vi hålla ihop laget över banan och tappar spelare i backcheck, detta gör att ÖHK både kvitterar och tar ledningen inom 1 minut och vi skärper till oss igen och börjar skapa chanser. Holmberg fortfarande tät i ÖHK och Hansson har en rejäl stänkare i ribba (eller innerribba) men minuten senare så är det istället Landehag i ÖHK som sätter 3-1 på en fin handledare i bortre x'et på Sigge som spelar fenomenalt ändå. Halling drar en puck i stolpen, Hugo missar ett friläge och det går troll i att få in pucken, och istället är det ÖHK som gör 4-1 av Forsén (född -07 ;-) ). Perioden avslutas i disharmoni då Halling/OlaS råkar åka ihop med Jonas K i ÖHK i en trasslig situation och en 2'a för trip blir under pausen till P3 en 5'a för slewfoot+game och att börja P3 en man mindre i 5 min. (Halling anmäls till disciplinnämnden för detta men
frias under tisdagen med "Disciplinnämnden finner inte Mikael Halling gjort sig skyldig till otillåten handling som skall
bestraffas. Sammantaget finner en enig nämnd att Mikael Halling inte ska ådömas någon bestraffning,
av följande skäl; • Efter granskning av filmen, anmälan och yttrande anser nämnden detta ska leda till
bestraffning för tripping under matchen
" ) men det skedde efteråt och således så spelades P3 inledningsvis med box i 5 min. KRIF försvarar sig dock bra, släpper en puck men skapar faktiskt själva ett par lägen men Holmberg fortsatt tät. Precis efter avlutat BP så är det trötta spelare då 2 man är borta och man släpper in även 6-1. Med 5 man på plan så kommer vi igång igen och hittar tillbaka till tempo och speloch då kommer även utvisningar och i PP så är det Hugo som gör 6-2 efter skott i slottet av Jonte och pass från Hansson. Hansson sätter lite senare även 6-3 (Ola S) och det är match igen, och ÖHK tar Time Out. Trots lite fler chanser så är det sedan ÖHK som får ett läge mitt i slottet och Arvidsson visar vart skåpet ska stå när han drar en projektil rakt upp i krysset på direkten, NHL-klass! Matchen slutar därmed 7-3.

En jämn tillställning som gav mersmak och det var milsvid skillnad från match 1 i BHL.

Noterat:
- Sigge var kung i kassen och hjälpte laget fint!
- Jonte var bra att få med, snyggt första mål
- Stark arbetsinsats av hela laget och även nye Joel som senast det begav sig faktiskt stod i mål i Rögle U16, idag forward ;-)

STATS:
Stats via swehockey här.

VIDEO
Se hela matchen på SvenskHockeyTV här.

Highlights kommer här via YouTube.

TABELL
Blekinge Hockey League

/Bian
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A Utv P
Johan Hansson 1 1 1 0 2
Jonatan Lindroth 1 1 1 0 2
Marcus Hugosson 1 1 1 0 2
Andreas Larsson 1 0 1 0 1
Ola Svensson 1 0 1 2 1
Björn Arwedahl 1 0 0 0 0
Mikael Halling 1 0 0 25 0
Ola Olsson 1 0 0 0 0
Pelle Gren 1 0 0 2 0
Tobias Larsson 1 0 0 0 0
Tobias Söderbom 1 0 0 2 0
M Spelade matcher G Mål A Assist Utv Utvisningsminuter P Poäng

Andra möten i serien

lör 27 jan 2024, 16:45 KRIF Veteraner - Örlogsstaden HK Admirals 7 - 2